A technológia sötét oldala

A technológia sötét oldala

2014. február 12. CS2

Életünk egyre nagyobb része kötődik az internethez és változik információtechnológiává. Ez a fajta hozzáférhetőség nagyobb mértékű sebezhetőséget is jelent. Ezért is fontos lépés, hogy felfedték a minden eddiginél fejlettebb kiberfegyvert a Mask vírust, ami az összes kommunikációs csatornát képes lehallgatni és összegyűjti a legfontosabb információkat az áldozat gépéről. A kártékony program minden eddiginél kifinomultabb és gyorsabb, és kivételesen nehéz detektálni. De mire képesek a (nem is annyira jövőbeli) bűnözők a legfejlettebb technológiákkal a kezükben? Marc Goodman vezet be a jövő bűnözőinek sci-fibe illő világába.

Cybercrime2.jpg


A bejegyzés trackback címe:

https://tedxdanubia.blog.hu/api/trackback/id/tr15811070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

különvélemény 2014.02.12. 19:54:09

A jövő bűnözői, élükön az USA.

2014.02.13. 08:22:20

Nem értem ezeket az embereket, akik bloggernek nevezik magukat — de az indexet se, amiért ez címlapra került, hacsak nem direkt provokációnak szánták. Elég három sort begépelni meg egy linket berakni és kész egy poszt? Miről szól ez a bejegyzés egyáltalán? És az egész "blog" miről szól? Mi a hozzáadott érték benne, a saját tartalom? Linkgyűjteményt csinálni egy hülye is tud, ráadásul az IT területen mozgó emberek nagyobb része eleve a nagy angol nyelvű híroldalakat olvassa.

A vesszőhiányokat már nem is érdemes firtatni.

Szóval át kéne gondolni ezt az egészet, mert így nagyon szánalmas.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2014.02.13. 08:52:03

@különvélemény: Meg a spanyolok, oroszok, kínaiak, stb.

@retrovírus: A poszt lényege, hogy a TED-hez adjon egy linket. Az Index címlapra meg azért került ki, mert ott azt hiszik, hogy a TED-en csak nagyon jó beszédek hangzanak el.
süti beállítások módosítása